Відділ внутрішньої безпеки фіскальної служби провів 818 профілактичних антикорупційних заходів

Відділ внутрішньої безпеки фіскальної служби провів 818 профілактичних антикорупційних заходів

Відділ внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області прозвітував про роботу за 9 місяців та закликав підприємців до співпраці. Так, внаслідок проведених за січень-вересень п.р. 134 службових розслідувань і перевірок, 72 працівника фіскальної служби області притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 21 – звільнений з органів ДФС. Ще 21 працівникові винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

До органів прокуратури направлено 16 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 5 кримінальних проваджень відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 3 працівникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ст. 367 ч.2 КК України, на даний час матеріали кримінального провадження направлені до суду. Відносно 2 працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, та судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

У напрямку профілактики за січень-вересень проведено 818 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x