Радуцький та Джуган вже визначились із фаворитами серед проектів громадського бюджету

Радуцький та Джуган вже визначились із фаворитами серед проектів громадського бюджету

У перший день голосування за проекти громадського бюджету, що 1 листопада стартувало в приміщенні Черкаської міської ради, уже понад сто черкасців віддали свої голоси за обрані варіанти. Сьогодні визначились зі своїми фаворитами серед проектів громадського бюджету, зробивши відповідний вибір, секретар міської ради Олександр Радуцький та директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради

За дорученням міського голови Анатолія Бондаренка депутатський корпус проголосував за збільшення вдвоє – з 5 до 10 мільйонів гривень – обсяг фінансування міської Програми «Громадський бюджет». Тож Олександр Радуцький відзначив, що цього року, на відміну від попереднього, більше проектів громадського бюджету, які підготували та подали до міської ради жителі Черкас, будуть втілені за бюджетні кошти.

– Таким чином міська влада підтримує ініціативи наших громадян щодо реалізації у місті найбільш цікавих і актуальних проектів, націлених на створення комфортного та цікавого середовища в Черкасах. Проекти громадського бюджету, які переможуть, будуть втілені у 2017 році за бюджетні кошти. Тож запрошую усіх до 14 листопада – останній день голосування, зробити свій вибір, – зазначив Олександр Романович.

Наталія Джуган розповіла, що в цьому році можна вибрати одночасно 4 найкращі проекти серед 70 поданих жителями міста (перелік проектів http://www.rada.cherkasy.ua/ua/files.php?s=34&s1=416).

Підтримати проекти можуть жителі міста Черкаси за допомогою:

1) електронного голосування: на сайті Черкаської міської ради, розділ Громадський бюджет/Громадське голосування 2016 рік (ідентифікація через BANK ID, в тому числі за допомогою системи Приват-24, електронно-цифрового підпису) http://www.rada.cherkasy.ua/ua/text.php?s=34&s1=417;

2) паперового голосування: у приміщенні Черкаської міської ради (вул. Б. Вишневецького,36) з 8.00 до 20.00, крім вихідних 6 та 13 листопада 2016 року; приміщення приміщень Придніпровського (бул.Шевченка, 117) та Соснівського (бул.Шевченка, 307) райвиконкомів, 1 поверх, з 8.00 до 17.15 (крім вихідних 5,6,12,13 листопада 2016 року). При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. У випадку, якщо адресою реєстрації у паспорті є не м. Черкаси, то ще мати при собі інший документ, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби чи ін. в місті Черкаси. Загальна інформація на сайті Черкаської міської ради: розділ «Громадський бюджет» http://www.rada.cherkasy.ua/ua/sections.php?s=34.

Переможців буде визначено серед проектів за кількістю отриманих голосів серед проектів до 300 тис грн в межах суми 2,5 млн грн та серед проектів вартістю від 300 тис грн до 1 млн грн у межах суми 7,5 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x