У Черкасах протестують проти нового очільника Нацполіції

У Черкасах протестують проти нового очільника Нацполіції

Близько сотні громадських активістів зібралися біля приміщення ГУ НП, щоб протестувати проти призначення керівником ГУ НП в Черкаській області Валерія Лютого. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту УНН-Центр.

Фото – Анна Васільєва

Активістів обурює той факт, що Валерій Лютий, обіймаючи керівну посаду у харківських правоохоронних органах, був помічником Геннадія Кернеса у часи, коли у місті намагалися створити Харківську народну республіку.

А з вересня 2015 року Валерій Лютий очолював Нацполіцію в Криворізькій області.

– Ми будемо щодня так зустрічати одіозного В. Лютого, й вимагатимемо скасування наказу. У нас є свої люди, які могли б очолити ГУ НП. Громадськість пропонувала на цю посаду Вадима Лісничука, проте Арсен Аваков не прислухався до думки громадськості, – розповів один зі співорганізаторів акції протесту Олексій Ющенко.

Зазначимо, що активісти принесли шини до будівлі. Також протестувальники роздають усім анкети із назвою «Знайомтеся – Лютий», та тримають в руках плакати «Черкаси проти Лютого».

Крім того, активісти вже написали листа Міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову з вимогою скасувати призначення В. Лютого.

Нині триває збір підписів громадськості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x