У Звенигородці озеленили дитячі садочки

У Звенигородці озеленили дитячі садочки

Акцію «Посади дерево» за ініціативи Звенигородської районної ради днями провели на території закладів дошкільної освіти. До заходу долучилися усі 6 дитячих садочків міста, а також районні посадовці. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

З декоративним посадматеріалом допомогло керівництво ДП «Звенигородське лісове господарство». За словами директора лісгоспу Анатолія Проценка, для озеленення було надано саджанці горобини, катальпи, берези, клена, туї, ялівцю та самшиту. Усі вони були вирощені дбайливими руками лісівників для того, аби в подальшому прикрасити міське довкілля.

Працівники дошкілля озеленювали територію під веселий гомін малечі, яка не лише спостерігала за посадкою, а й надавала посильну допомогу. Результатом лишилися задоволені усі.

– Зробили разом добру справу. Тепер наші дитячі садки будуть ще зеленішими, охайнішими і красивішими, – розповідає голова райради В Володимир Кучер. – Коли людина власними руками спробує посадити дерево, то в майбутньому вона ніколи не захоче його знищити. Тому така акція допоможе виховати у підростаючого покоління шанобливе ставлення до природи.

Долучився до проведення доброї справи і виконавчий апарат районної ради, працівники якого вже в черговий раз прикрасили своє подвір’я новими зеленими насадженнями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x