У Черкасах ремонтують Першу міську лікарню та дитячі поліклініки

У Черкасах ремонтують Першу міську лікарню та дитячі поліклініки

Директор Департаменту охорони здоров’я та соціально політики Олег Стадник здійснив інспектуючі поїздки по об’єктах, де завершуються роботи, визначені в бюджеті розвитку-2016. Про це «Нова Доба» дізналася від Олега Стадника на «Фейсбук».

У Черкасах ремонтують Першу міську лікарню та дитячі поліклініки Перша міська лікарня: реконструкція вхідної алеї, реконструкція освітлення та утеплення фасаду. Роботи на фінішній прямій.

У Черкасах ремонтують Першу міську лікарню та дитячі поліклініки Завершуються оздоблювальні роботи в Першій міській поліклініці. Скоро відвідувачів зустріне оновлений хол із модним нині словом «рецепція». Так повинні розпочинатись усі майбутні центри сімейноі медицини – театр розпочинається із гардеробу, відомий афоризм в діі.

У Черкасах ремонтують Першу міську лікарню та дитячі поліклініки Дитячі поліклініки міста. В першій міській поліклініці на Благовісній відремонтовано дах. На фото чітко видно, що із 80 вікон, які мають бути замінено на металопластикові, залишився лише перший поверх. Реалізуючи програму доступності, вдалося збудувати чудовий пандус.

У другій поліклініці на Кобзарській уже утеплено і облицьовано фасад будівлі, зроблено цоколь і фундамент, замінено усі вікна на металопластикові. Будівля стала ошатною і захищеною на довгі роки новим дахом із металочерепиці.

У Черкасах ремонтують Першу міську лікарню та дитячі поліклініки
– Для того, щоби покрівля прослужила довше, змінили конфігурацію даху, додали горішні вікна для провітрювання. На жаль, той вересневий раптовий прихід шторму у вересні, коли за ніч випала місячна норма опадів, зірвав гідроізоляційну плівку у непокритих металочерепицею місцях і виникла аварійна ситуація із затопленням стелі та кабінетів. Підрядник прийняв рішення своїми силами усунути проблему. Довелося складати кошториси на додаткові роботи, – пояснює Олег Михайлович.

На сьогодні роботи назовні завершені, ведуться бригадами будівельників внутрішні штукатурні, облицювальні роботи. Зроблено паркувальний майданчик перед поліклінікою.

Дам доручення вирішити ситуацію із огорожею закладу, яким чином зробити вид і стиль естетичним та сучасним. Зустрічався із представниками виконавця робіт. Попросив продумати навіть варіант настінних розписів, те що зветься модним словом «мурал».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x