Корсунські лісівники облаштували рекреаційний пункт біля цілющого джерела

Корсунські лісівники облаштували рекреаційний пункт біля цілющого джерела

Жителі села Саморідні під Корсунем здавна ходили по воду до Мусієвого джерела. Вода там смачна і, кажуть, цілюща. Селяни вирішили гуртом відновити занепале джерело. На допомогу прийшли працівники Корсунського лісництва – допомогли розчистити місцину, прокласти стежку, сходи, поставити парканчики, розбити клумбу. Щоб потішити око, зробили невеличке озерце, куди стікає вода. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Тут також встановили баки для сміття. Окремо змайстрували великий навіс зі столом і лавочками, що вміщає більше двох десятків людей. Така краса привабила більше людей. Сюди спеціально стали приїжджати не лише за водою, а просто відпочити, побути на природі.

– Завжди приємно допомагати, коли бачиш, що до твоєї праці ставляться з повагою. Жителі Саморідні власноруч відновили джерело, і тому дбають про нього і про рекреаційний пункт. Там якось усе по-домашньому. Навіть ложку можна знайти, якщо хто забув узяти з собою. А лісівники завжди готові підтримати такі ініціативи, спрямовані на відновлення отого глибинного зв’язку людини з природою, – зауважив директор ДП «Корсунь-Шевченківське лісове господарство» Василь Яценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x