Понад 200 інспекторів прикордонної служби завершили навчання в Оршанці

Понад 200 інспекторів прикордонної служби завершили навчання в Оршанці

Нещодавно у Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України відбувся випуск молодших інспекторів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Напередодні понад 200 курсантів здавали іспити з фізичної, вогневої, тактичної та спеціальної підготовки та демонстрували свої знання здобуті під час навчання, повідомляють у Навчальному центрі. Після оголошення наказу про затвердження результатів іспитів курсанти отримали свідоцтва про закінчення навчання.

Серед випускників, які успішно завершили навчання був також і молодший сержант Ігор Сирбу, брат героя-прикордонника, який загинув поблизу населеного пункту Зеленопілля, захищаючи цілісність, недоторканість та державний суверенітет України.

Начальник Навчального центру особисто вручив свідоцтва кращим курсантам, які показали відмінні результати у навчанні.

«У цей нелегкий для усієї держави час, ви покликані бути одними з тих, хто стане на захист цілісності та неподільності нашої Батьківщини. Я впевнений, що завдяки набутим знанням та навичкам ви спроможні подолати всі труднощі військової служби і з честю та гідністю будете виконувати покладені завдання і військовий обов’язок» – зазначив полковник Дмитро Коцеруба.

До привітальних слів приєдналися ветерани Навчального центру, духовенство, рідні та близькі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x