Катеринопільські рятувальники підготувалися до реагування в зимовий період

Катеринопільські рятувальники підготувалися до реагування в зимовий період

Керівництво району перевірило стан боєздатності сил та засобів служб цивільного захисту району до виконання завдань за призначенням пов’язаних з ризиками осінньо-зимового періоду. Під час перевірки, особливу увагу було приділено накопиченню матеріально-технічного резерву та відпрацюванню інструкцій взаємодії між службами. Такий захід проводиться вже третій рік поспіль і довів свою ефективність. Такі огляди сприяють перевірці наявних сил, створення умов для успішної координації дії між службами. Про це „Нова Доба” дізналася в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Під час огляду, представники органів влади також змогли оглянути нове оснащення пожежно-рятувального підрозділу, яке було придбане у відповідності до спеціальних районних програм. Зокрема, підрозділ запропонував для огляду пункт обігріву на базі військового намету УСТ-56, який можливо використовувати в зимовий період для обігріву населення а також у місцях проведення тривалих ремонтних чи відновлювальних робіт.

Також до огляду було представлено інженерне обладнання, яке рятувальники застосовують під час проведення рятувальних робіт в ході ліквідації надзвичайних подій на промислових об´єктах та транспорті. Крім цього, рятувальники ДСНС продемонстрували нові сучасні захисні костюми та каски пожежного, які з цього року знаходяться на озброєнні підрозділу.

За результатами проведеного огляду комісією встановлено, що районна ланка територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту готова до виконання завдань в зимовий період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x