Старшокласники Катеринопільщини обрали нового лідера

Старшокласники Катеринопільщини обрали нового лідера

На засіданні районної Ради Ліги старшокласників, що відбулося у Будинку дитячої та юнацької творчості, лідери учнівського самоврядування навчальних закладів Катеринопільщини, підбили підсумки діяльності Ради за 2015-2016 навчальний рік, ознайомилися з планом роботи Ради Ліги старшокласників на 2016 -2017 навчальний рік.

− У ході засідання проводились ігри на знайомство, зняття напруги та спілкування «Вчимося спілкуванню», міні-тест «Мої цінності»; вічні цінності – «Ідеали добра та їх антиподи», — розповідає методист БДЮТ Аліна Джус. — Але найголовнішою подією було проведення виборів активу – голови та заступника, а також членів ради.
За найбільшою кількістю набраних голосів головою Катеринопільської районної Ради Ліги старшокласників було обрано Дашу Безкоровайну, ученицю 11 класу Катеринопільської загальноосвітньої школи I-ІІІ ступенів № 1, заступником — Марію Триліс, ученицю 11 класу Катеринопільського ліцею та відповідальних за роботу секторів.

Під час засідання учні цікавилися про вирішення загальних проблем, щодо самоврядування, про подальші перспективи розвитку районної Ради Ліги старшокласників.
За результатами зустрічі визначено пріоритетні завдання щодо активізації діяльності учнівського самоврядування в школах району і визначено основні орієнтири та правила успішної роботи активу на 2016-2017 навчальний рік.
У практичній частині засідання було організовано зустріч з медичним працівником Ольгою Тутихіною, яка прочитала лекцію «Шкідливість тютюнопаління» та провела бесіду з елементами тренінгу.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x