У першій половині тижня в області буде тепло й з дощами

У першій половині тижня в області буде тепло й з дощами

Як і попереджав Черкаський гідрометцентр на Черкащині, завдяки циклонічному характеру погоди, в атмосфері встановилися повітряні течії, які несуть до нашого краю Середземноморське повітря. І вже на ранок 07.11 температура повітря становила +10º − востаннє такі значення відмічалися на початку жовтня 2016.

Як повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань, у період 8-11 листопада погоду Черкащини формуватимуть добре насичені вологою південні циклони, які один за одним будуть рухатися через центральні та південні області України. Така синоптична ситуація зумовить підвищений температурний фон та періодичні дощі різної інтенсивності, щоправда в супроводі посиленого вітру. У кінці тижня, Черкащина опиниться у холодній частині циклону, і з північними вітрами у наш регіон почне надходити арктичне повітря у супроводі дощу, снігу та посилення вітру. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

А поки що поточний понеділок буде найтеплішим днем цього тижня, денна температура сягатиме +12−+17°.
В умовах нестійкої погоди спостерігатимуться великі перепади атмосферного тиску (до 8-10 мм рт.ст за добу), підвищена вологість повітря та посилений вітер, тому необхідно уважніше ставитися до свого здоров’я!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x