Черкаські силовики змагалися з рукопашного бою

Черкаські силовики змагалися з рукопашного бою

4 листопада на базі спортивного комплексу «Будівельник» в рамках 62-ї спартакіади Черкаської області організації «Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України відбувся чемпіонат з рукопашного бою серед силових відомств області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У змаганнях брали участь 7 команд у вагових категоріях від «65 кг» до понад «85 кг». У змаганнях взяли участь збірні команди ГУ НП, Управління патрульної поліції, Черкаського інституту пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля, Управління ДСНС, пенітенціарної служби, державної фіскальної служби та Управління поліції охорони.

Серед представників ГУНП у вагових категоріях від«75 кг» до «80 кг» 1-ші місця зайняли старший слідчий Черкаського відділу поліції ГУНП старший лейтенант поліції Віталій Леус та старший сержант поліції БПОП Олександр Бойко. 2-ге місце у ваговій категорії до «85 кг» виборов старший сержант поліції відділу швидкого реагування Віталій Сагайдак.

Атмосфера на змаганнях була напружена, спортсмени докладали максимум зусиль у боротьбі за звання найсильнішого.

Команда ГУНП виборола друге загальнокомандне місце.

Рукопашний бій поєднує у собі різні єдиноборства в кращих традиціях і є універсальним засобом для затримання злочинця. Високий рівень бойової підготовки співробітників правоохоронних органів гарантує їхню власну безпеку та безпеку громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x