Житель Драбівщини украдене у своєї бабусі програв на автоматах

Житель Драбівщини украдене у своєї бабусі програв на автоматах

В одному із сіл Драбівського району онук ошукав свою бабусю. Викрадені ноутбук та мобільний телефон чоловік здав до ломбарду у місті Київ, а отримані кошти витратив на ігрових автоматах. Його кримінальну діяльність викрито правоохоронцями. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Драбівського відділення поліції звернулась 67-річна пенсіонерка, жителька одного із сіл Драбівського району. Вона розповіла правоохоронцям, що з будинку зникли її мобільний телефон та ноутбук.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, не виявили жодного пошкодження в будинку та з’ясувала, що 29-річний онук жінки вже раніше притягувався до кримінальної діяльності за подібні діяння. Також вони дізналися, що того дня його бачили на автобусній зупинці, чоловік сідав в автобус, що їхав до Києва з речами, схожими на викрадені. Підозрюваного запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, чоловік зізнався у вчиненому. Розповів, що таємно речі забрав з дому і здав їх до одного із ломбардів у Києві, в надії, що в крадіжці його не запідозрять. Виручені кошти програв на ігрових автоматах.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x