Очільник Шполянщини зустрівся з АТОвцями

Очільник Шполянщини зустрівся з АТОвцями

Днями в районній державній адміністрації відбулася зустріч голови райдержадміністрації з учасниками АТО. На заході також були присутні голова районної ради Олександр Кузуб, військовий комісар районного військового комісаріату Олександр Тіхонов, голова районної спілки учасників АТО Віктор Савчук, директор КП «Шполарайкомінлісгосп» Олександр Губа, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ та підприємств. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Розпочинаючи спілкування, голова районної державної адміністрації Володимир Потапенко представив учасникам заходу запрошених посадовців та зазначив: «Мета цієї зустрічі з’ясувати ваші потреби та надати необхідну допомогу. Володіючи всією необхідною інформацією значно легше оперативно реагувати на ті чи інші проблеми. Ми прикладемо максимум зусиль, виходячи із своїх можливостей, щоб допомогти кожному з вас».

Розмова відбулася у формі діалогу. Всі охочі змогли поставити запитання і отримати відповідь. Здебільшого учасників АТО цікавили питання щодо пільгових перевезень, виділення одноразової щорічної допомоги, виділення земельних ділянок, надання пільг на комунальні послуги, умови оплати контрактної служби на сьогоднішній день. Кожне питання, порушене учасниками АТО, не залишилося без уваги влади та реагування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x