У Черкасах грабіжник погрожував дівчатам ножем

У Черкасах грабіжник погрожував дівчатам ножем

8 листопада близько 3-ї ночі патрульні затримали чоловіка, який, погрожуючи ножем, відібрав у черкащанки мобільний телефон. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

У Черкасах грабіжник погрожував дівчатам ножем Інформація про те, що дівчина стала жертвою нападника, який зник у невідомому напрямку, надійшла на чергову частину з вулиці Чорновола. Туди негайно направили патрульні екіпажі для відпрацювання території по орієнтуванню.

Потерпіла розповіла, що вона разом з подругою поверталася пізно ввечері додому. На вулиці до них підійшов невідомий громадянин, на вигляд близько 50-років, і став погрожувати ножем. Дівчата втекли від нападника, однак в однієї з них він устиг відібрати мобільний телефон.

Отримавши пояснення та детальний опис зловмисника, інспектори вирушили на його пошуки. У цей час інші службові автомобілі вже обстежували квадрат.

Згодом чоловіка, який повністю підпадав під орієнтування виявили та затримали. Потерпіла впізнала свого кривдника. Його доставили до міського відділу поліції та передали в руки слідчим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x