Селяни долучилися до охорони правопорядку на Уманщині

Селяни долучилися до охорони правопорядку на Уманщині

51 організація з охорони громадського порядку діє на території Уманського району. Члени цих формувань спільно з правоохоронцями патрулюють вулиці населених пунктів, здійснюють профілактику на автозаправках, проводять попереджувальні бесіди з громадянами. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З метою покращення криміногенної обстановки в Уманському районі співробітники місцевої поліції спільно з членами громадських формувань з охорони публічного порядку здійснюють попереджувально-профілактичну роботу серед населення.

Так, члени громадського формування села Ладижинка на зустрічі з поліцією висловили активну позицію щодо охорони правопорядку на автозаправках, які розташовані на автодорозі Київ – Одеса в межах їхнього населеного пункту.

Громадян з власної ініціативи проводять патрулювання у денний та нічний час задля попередження вчинення злочинів, а точніше, крадіжок з автомобілів.

Небайдужими є члени громадського формування у селі Рижавка. Вони згідно розроблених та затверджених графіків забезпечують правопорядок у селі як удень, так і вночі.

Так, під час чергового патрулювання, активісти спільно зі старшим інспектором поліції Уманського районного відділення поліції ГУНП в Черкаській області Валентиною Немировською спілкувалися з пересічними громадянами щодо попередження злочинів, які вчинюються останнім часом, а також пояснювали способи їх уникнення. У магазинах та барах проводили бесіди з продавцями про відповідальність за продаж тютюнових та алкогольних виробів неповнолітнім особам.

З почуттям відповідальності виконують поставленні перед собою завдання члени громадського формування села Фурманка. У вихідні дні жителі села разом з активістами вийшли на вулиці забезпечувати правопорядок.

Виконуючи завдання з охорони громадського порядку, працівники поліції не можуть обійтися без допомоги територіальної громади. Для місцевості, де один дільничний інспектор на декілька сіл, це вкрай необхідна і суттєва допомога. Саме у співпраці з громадою органи правопорядку зможуть забезпечити належний рівень правопорядку в області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x