Факт вивезення 100 тонн сміття на Канівщині розслідує прокуратура

Золотоніська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 239 КК України, тобто забруднення або псування земель. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Серед відходів виявлено ознаки його львівського

У ході досудового розслідування з’ясовано, що невідомі особи, перебуваючи поблизу села Потапці Канівського району Черкаської області висипали сміття і таким чином забруднили землі вказаної території.

За ініціативою Золотоніської місцевої прокуратури до проведення огляду місця події залучено фахівців Державної екологічної інспекції в Черкаській області.

Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії за для встановлення об’єктивних обставин кримінального правопорушення. Фахівці Державної екологічної інспекції в Черкаській області підраховуються завдані збитки.

Відповідно до санкції частини 1 статті 239 КК України винним особам загрожує покарання у вигляді штрафу до 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x