Готовність до зими перевірили у Ватутіному

Готовність до зими перевірили у Ватутіному

9 листопада на стадіоні «Шахтар» у присутності першого заступника міського голови – першого заступника голови комісії з питань ТЕБ та НС Юрія Кубявки пройшов огляд сил та засобів мобільної групи реагування міста Ватутіне. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час перевірки штаб оперативного реагування, до складу якого входять представники Служби порятунку, охорони громадського порядку, енергетики, медичної, газової та комунально-технічної та інженерної служби, перевірив відпрацьовані плани взаємодії міських служб місцевої ланки територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту при ліквідації НС. Також оперативно-аварійні служби продемонстрували сили та засоби, які можуть бути використані у випадку виникнення надзвичайних ситуацій на території міста.

Співробітники Ватутінського ВУЖКГ відзвітували про придбання посипальної суміші на випадок ожеледиці, а комунальні підприємства про резервний фонд паливно-мастильних матеріалів.

З метою створення необхідних умов для тимчасового перебування людей, які матимуть потребу в обігріві, наданні першої медичної допомоги, визначено 4 місця обігріву, які будуть створені у випадку значного зниження температури.

Під час огляду рятувальники продемонстрували наявне інженерне обладнання, яке можна застосовувати під час проведення рятувальних робіт в ході ліквідації надзвичайних подій на промислових об´єктах та транспорті.

За результатами проведеного огляду комісія дійшла висновку, що місцева ланка територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту готова до виконання спеціальних завдань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x