Звенигородські лісівники обрали нового голову профспілки

Звенигородські лісівники обрали нового голову профспілки

Про соціальний захист та добробут, збереження і примноження лісових масивів, державні реформації стосовно лісової галузі говорили нещодавно на профспілковій звітно-виборній конференції працівників державного підприємства «Звенигородське лісове господарство». А ще лісівники підбивали підсумки своєї діяльності, визначали першочергові напрямки роботи на майбутнє, радилися з багатьох актуальних питань сьогодення та обрали нового лідера профспілки. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

У засіданні взяли участь голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Микола Опанасюк, директор лісгоспу Анатолій Проценко, члени профспілкового активу, адміністрація лісгоспу, голови цехових комітетів, начальники цехів, лісничі.

На порядок денний винесли 7 питань. Першим про результати роботи профкому за звітний період доповів його голова Анатолій Ганжа. Він відзначив, що найголовніше завдання – підвищення соціальної захищеності колективу загалом і окремо кожного працівника – на підприємстві виконується. Саме результат оплати праці Звенигородського лісгоспу підтверджує це положення.

Так, протягом останніх років зарплата робітників значно зросла, виплачують премії, оздоровчі тощо. Важливо й те, що на підприємстві створені здорові й безпечні умови роботи та охорона праці лісівників. Працівники почувають себе захищеними і задоволеними. Завдяки ефективному використанню лісосировинних ресурсів підприємство виконує всі поставлені завдання. Лісгосп працює прибутково, вчасно сплачує податки до державного та місцевого бюджетів.

Для оцінки роботи профспілкового комітету за звітний період учасники зібрання заслухали доповіді голів цехових комітетів та в процесі виступу одноголосно прийняли рішення оцінити роботу профспілкового комітету на «задовільно».

У ході обговорення питань затвердили ревізійну комісію, переобрали делегатів на обласну профконференцію та обрали профспілковий комітет і голову профкому.

Для Анатолія Ганжі, котрий був на чолі профспілкової організації 35 років, це засідання, в якості голови профспілки, стало останнім і за ліком тринадцятим. Тож, підсумовуючи роботу конференції, керівник господарства Анатолій Проценко насамперед подякував голові профкому за довгі роки лідерства у профспілці, за порозуміння, виваженість і побажав йому залишатися в колективі й працювати на благо лісової галузі ще не один рік, а також цеховим комітетам за співпрацю з адміністрацією лісгоспу і акцентував на результативності, успішності та довготривалій діяльності профспілкової організації на їхньому підприємстві.

Голова обкому профспілки працівників лісового господарства Микола Опанасюк відзначив позитивну динаміку розвитку Звенигородського лісового підприємства, подякував колективу за плідну працю, оцінив злагодженість працівників та відзначив Анатолія Ганжу від обласної профспілки Подякою за високий професіоналізм, відповідальне ставлення до роботи та вагомий внесок у покращення умов праці та добробут працівників підприємства.

За результатами виборів, новим головою профспілкового комітету обрано провідного інженера лісосировинних ресурсів Дмитра Ликова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x