У Звенигородці обговорювали проблеми реабілітації АТОвців

У Звенигородці обговорювали проблеми реабілітації АТОвців

Днями на Звенигородщині відбулася спільна виїзна зустріч Черкаського обласного Центру допомоги учасникам АТО та обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю координатора Центру АТОвців Олександра Тимошенка, представника обласного ЦСССДМ Людмили Пони, голови райдержадміністрації Василя Довбуша, голови районної ради Володимира Кучера, представників міської ради, відповідних служб району, учасників АТО, громадських організацій та благодійних фондів. Про це «Нова Доба» дізналася в Звенигородській РДА.

На заході владці акцентували увагу на одній з найважливіших на сьогодні проблем – реабілітації учасників АТО, на яку потребують більшість військовослужбовців, що брали участь у бойових діях. Реабілітація має важливе значення як для самих воїнів, так і для членів їхніх сімей, трудових колективів та й для всього суспільства. Наразі сьогодні необхідно допомогти бійцям адаптуватися до мирного життя.
Окрім того, на зустрічі розглянули ряд важливих питань щодо життєдіяльності учасників АТО та їх сімей на Звенигородщині. Зокрема: забезпечення житлом, працевлаштування, виділення земельних ділянок тощо.
Під час зустрічі представники області надали роз’яснення про права та пільги для учасників АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x