Звернення народного депутата України Геннадія Бобова

Звернення народного депутата України Геннадія  Бобова

Народний депутат України Геннадій Бобов, обраний по черкаському мажоритарному округу, заявив про свій вихід із партії та фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Про це йдеться в офіційній заяві Геннадія Борисовича, яку «Новій Добі» надала прес-служба депутата.

Шановні земляки!

Коли в шести районах Черкащини за моєї ініціативи проводилися Народні Збори, де всі без винятку люди, незважаючи на політичні вподобання, відношення до влади чи опозиції, могли сказати все, що мали на душі і були почуті, багато людей в багатьох районах запитували мене: «З якої Ви партії?», я завжди відповідав: «З партії Черкащини!».

Коли на сотнях зустрічей під час передвиборної кампанії мене запитували, чи правда, що я балотуюся від «Партії регіонів», я ствердно відповідав і пояснював, що підтримую провладну партію через те, що хочу, щоб ті вкрай потрібні законопроекти, які були написані разом з людьми і стосувалися розвитку сільської місцевості, були прийняті.

Я переміг чесно і ніхто не може дорікнути мені в будь-яких фальсифікаціях чи маніпуляціях. Я не тримаюся за крісло депутата. Для мене це не важливо.

Я не змінив своєї позиції. Я подав всі законопроекти, які обіцяв людям. Всю свою заробітну плату в якості народного депутата віддавав і віддаю на потреби закладів освіти і охорони здоров’я. Я не кинув округ, людей, нікуди не зник з Черкащини, звітував перед людьми.

Я намагався, незважаючи на шалений спротив, провести через парламент потрібні людям і Черкащині ініціативи. Це законодавчий пакет, що спрямований на відродження підприємств в сільській місцевості, на збільшення фінансування місцевих бюджетів в селах, на залучення інвестицій і багато чого іншого.

Я завжди стояв на позиції, що кожен з нас має нести відповідальність. Президент – за державу, губернатор – за область, депутат – за округ, голова сільради – за село, а кожна людина – за порядок в своєму домі і в своїй державі.

Пролита в Києві кров, створена ситуація, яка поставила під сумнів соборність і незалежність нашої держави – це відповідальність всіх без винятку політичних сил. Хто стояв за всім цим процесом і міру вини кожного має встановити неупереджене слідство і суд.

Я ніколи не мав і не хочу мати нічого спільного з людьми на чиїх руках кров, і в чиіх думках яких тільки влада. Мої виборці вибирали мене не для підтримки процесів, які штовхають Україну в хаос громадянського протистояння.

Я не збираюся підтримувати жодну політичну силу, що має відношення до цього конфлікту. Я не підтримую ані їх справжніх цілей, ані тим більше засобів.

Тому я оголошую про свій вихід із партії і фракції Партії Регіонів.

Я залишуся безпартійним і позафракційними.

Народний депутат Украіни
Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x