Працівники КП «Черкасиводоканал» усувають наслідки аварії на мережі водовідведення

Працівники КП «Черкасиводоканал» усувають наслідки аварії на мережі водовідведення

Попри несприятливі погодні умови, працівники КП «Черкасиводоканал» продовжують ліквідовувати аварії на каналізаційних мережах по вулиці Новопречистенська (вул.Сєдова), де цієї суботи майже одночасно сталися два пориви водопроводу, що призвело до провалів асфальту. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За декілька днів на перехресті бул. Шевченка – вул. Новопречистенській було виконано чималий обсяг робіт. За оодин день майже на п’ятиметровій глибині прокладено 18 метрів нової труби діаметром 500 мм із сучасних матеріалів.

Оперативно відреагували й на інше руйнування мережі (вул.Новопречистенська – Благовісна). Турбуючись про безпеку – встановлено огорожу. Для того щоб містяни не відчували незручностей з водовідведенням, змонтовано обвідну лінію, встановлено глушки та потужний насос для перекачки стоків.

Роботи з ліквідації аварій тривають.

Нагадаємо, цієї суботи на перехресті бул. Шевченка – вул. Новопречистенська (вул.Сєдова) відбулося чергове провалля ґрунту, через руйнування верхньої частини залізобетонної труби каналізаційного колектора діаметром 600 мм. Причина аварії – зношеність труб, адже колектор експлуатується майже 40 років.

У вихідний день у терміновому порядку було розпочато роботи з ліквідації наслідків та відновлення ділянки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x