Кількість охочих оздоровитися в Центрі соціальної активності зростає

Кількість охочих оздоровитися в Центрі соціальної активності зростає

Усе більше літніх людей, турбуючись про власне здоров’я, долучаються до занять у Центрі соціальної активності в Черкасах. Його відкрили влітку на базі територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.
Тут є соляна кімната, спеціально обладнана для проведення процедур галотерапії та тренажерний зал із новітнім обладнанням: велотренажером, орбітреком, біговою доріжкою, вібромасажером та тренажером Бубновського.

– Це вже третій Центр в області, який вдалося відкрити завдяки тісній співпраці системи соціального захисту з міжнародними благодійними організаціями, сприянню органів місцевого самоврядування, – зазначив перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль. – Таким чином залучили більше 280 тисяч грн для обладнання залу лікувальної фізкультури і соляної кімнати. Центри дуже необхідні літнім людям, адже дають їм змогу підтримувати здоров’я й реалізувати свій життєвий потенціал, знаходити радість від спілкування.

Олена Шайтан у Центрі займається постійно. Каже, відчуває неабиякий ефект від занять:
– Центр користується значною популярністю вже давно, але як тільки тут з’явилось нове обладнання, охочих займатись стало ще більше. Я ж усе життя веду активний спосіб життя, сама спортсменка, і добре усвідомлюю, як можна себе змінити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x