Олег Синиця очолив Черкаський рибний патруль

Олег Синиця очолив Черкаський рибний патруль

В обласній адміністрації представили очільника Черкаського рибоохоронного патруля. Ним став черкащанин Олег Синиця.
Заступник Голови Держрибагентства Андрій Кравченко зауважив, що Черкащина має значний потенціал в галузі рибного господарства та має всі перспективи для її розвитку. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Сьогодні ми реформуємо і перезапускаємо рибну галузь Черкащини – налагоджуємо дієву систему контролю через новий рибний патруль. Перед керівником патруля Олегом Синицею стоїть серйозне завдання – забезпечити повний порядок на водоймах області. Натомість прошу громадських активістів максимально сприяти роботі патруля, повідомляти про порушення, допомагати у проведенні рейдів.
Олег Синиця, у свою чергу, каже, що цей вид діяльності для нього не новий, більше того він має кількарічний досвід роботи у сфері рибного господарства. Працював, зокрема, в Київській рибінспекції, Черкаській рибоохороні:

– Насамперед працюватимемо над тим, аби максимально знизити рівень браконьєрства в області, – зазначив Олег Миколайович. – Боротимемося й безпосередньо з користувачами водних об’єктів, які незаконно виловлюють рибу.
Під час конференції представили також нового директора ДП «Іркліївський риборозплідник рослиноїдних риб» – Єгора Репецького.
– Новообрані керівники пройшли відкритий конкурсний відбір, – сказав заступник голови ОДА Віталій Коваль, – та найближчим часом матимуть змогу показати результати своєї роботи. Тут важливою є тісна співпраця структур. Адже хтось має зарибнювати, а хтось без власних інтересів контролювати вилов риби у виключно встановлених лімітах, визначених тими установами, які мають на це законне право.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x