У Золотоноші підписали меморандум про співпрацю з іспанцями

У Золотоноші підписали меморандум про співпрацю з іспанцями

Золотоноша продовжує проторювати свій «іспанський» шлях розвитку в економічній сфері своєї життєдіяльності. Після двох зустрічей із представниками Піренейського півострова на базі нашого міста, та ділового візиту до Іспанії (розтиражованим деякими ЗМІ як відпочинок посадовців під час ремонту колектора), нарешті дійшла черга і до офіційних документів. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

Днями міський голова Віталій Войцехівський підписав Меморандум про співпрацю із керівником західноєвропейської корпорації Macroo Solution. Група компаній поєднує в собі підприємства найрізноманітнішіх профілів, зокрема виробництво енергозберігаючих елементів живлення та сучасних систем водопостачання. Іспанська ж сторона готова на вельми широкий діалог із Золотоношею в економічній сфері.

Поки що співпраця розпочнеться із відкриття офіційних представництв піренейських виробників у нашому місті. З часом мають види навіть на відкриття виробничих потужностей. У стінах Міської ради, в свою чергу, зазначають, що згаданий Меморандум – лише перший крок на шляху до масштабного співробітництва Золотоноші з іспанськими промисловцями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x