Тренера «Черкаського Дніпра» відсторонили від виконання обов’язків

Тренера «Черкаського Дніпра» відсторонили від виконання обов’язків

10 листопада керівництво ФК «Черкаський Дніпро» прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро» Кирилюка Олександра Ілліча. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

У відповідному наказі йдеться про те, що 9 листопада команда майстрів «Черкаський Дніпро» у матчі 18-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги зазнала поразки від «Колосу» Ковалівка з рахунком 2:1. Було втрачено ще 3 важливі очки. Після 18-ти матчів команда з 26 набраними очками знаходиться на 7 місці у турнірній таблиці і значно відстає від групи лідерів, які претендують на вихід до української Прем’єр-ліги («Іллічівець» Маріуполь – на 18 очок, «Десна» Чернігів – на 13 очок, «Верес» Рівне – на 11 очок).

Таким чином, після призначення Кирилюка О.І. головним тренером команди майстрів «Черкаський Дніпро», зіграно 8 матчів, здобуто лише 2 перемоги (над командами «Геліос» Харків, «Верес» Рівне), чотири нічиї та отримано дві поразки (від команд ФК «Суми», «Колос» Ковалівка).

Всього у 8 матчах набрано 10 очок з 24 можливих, коефіцієнт здобутку складає 41,6% із 100%. Зазначений результат не влаштовує вболівальників команди і громадськість Черкащини, не виправдовує значні витрати на утримання команди та не відповідає рівню більшості футболістів, які є у розпорядженні О. Кирилюка. Крім зазначеного, у колективі команди з’явилася невдоволеність рівнем навчально-тренувального процесу і підготовки до матчів та проглядається тенденція збільшення охочих розірвати контракти і покинути команду (футболісти А.Ісраілов, О.Маїк, Я.Ямполь, Д.Скепський).

Тренера «Черкаського Дніпра» відсторонили від виконання обов’язків Враховуючи вищевикладене, беручи до уваги рекомендації президента корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» Лашкула В.Г., який особисто спостерігав за діями футболістів на полі, і на лаві запасних та роботою тренерського штабу під час матчу проти команди «Колос» Ковалівка, на підставі пунктів 3.1.4., 3.4.1., 3.4.2. контракту від 23.09.2016 року між Товариством та головним тренером, генеральним директором прийнято рішення про відсторонення КИРИЛЮКА Олександра Ілліча від виконання обовязків головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро» з 10 листопада 2016 року.

Одночасно тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро» призначено першого помічника головного тренера Кобзара Віталія Юрійовича.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x