Тальнівські депутати внесли зміни до бюджету

Тальнівські депутати внесли зміни до бюджету

10 листопада 2016 року відбулася 10 сесія Тальнівської районної ради, яку провела її голова Валентина Любомська.

Перед початком сесії депутати та присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого в жовтні цього року на сході України 34-річного героя АТО Дмитра Безуглого із м. Тального, а також учасника АТО Володимира Рябого, який трагічно загинув.

Враховуючи пропозиції, внесені на засіданнях профільних постійних комісій та президії районної ради, затверджено порядок денний сесії. «Нова Доба» дізналася про це в Тальнівській РДА.

У ході обговорення питань прийнято рішення: про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року; про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2015 № 2-4/УІІ «Про районний бюджет на 2016 рік» із змінами; про районну Програму забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках; про внесення змін до районної Програми забезпечення виконання вироків суду відносно осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавлення волі, відповідно до вимог Кримінального та Кримінально-виконавчого кодексів України на 2016-2020 роки; про внесення змін до рішення районної ради від 18.05.2007 № 10-7 «Про організацію щорічного районного конкурсу на кращу територіальну громаду»; про внесення змін до рішення районної ради від 05.05.2015 № 38-12/УІІ «Про відзнаку районної ради «Почесний громадянин Тальнівщини».

У порядку контролю заслухано інформації про хід виконання програми розвитку молочного скотарства особистих селянських господарств Тальнівського району на 2011-2020 роки; Програми захисту прав споживачів у Тальнівському районі на 2012-2016 роки та районної Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки.

Депутати затвердили у новій редакції статут Тальнівської дитячо-юнацької спортивної школи Тальнівської районної ради і надали дозвіл відділу освіти райдержадміністрації на передачу в оренду частини приміщення шкільної котельні Вишнопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів і погодили затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Потім ними було підтримано звернення депутатів Черкаської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості прийняття змін до Бюджетного кодексу України в частині передачі з державного на місцеві бюджети утримання приміщення загальноосвітніх навчальних закладів та їх технічного персоналу, оплати комунальних послуг та енергоносіїв закладів охорони здоров’я, а також звернення депутата районної ради Павла Лаціни до районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти райдержадміністрації щодо закріплення шкільного автобуса за Білашківською сільською радою.

Окрім того, прокурор Звенигородської місцевої прокуратури Дмитро Пархоменко проінформував про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Тальнівського району, а голова постійної комісії районної ради з питань бюджету та економічного розвитку Олександр Дімітров та голова районної ради Валентина Любомська ознайомили присутніх з відповіддю на депутатське звернення депутата обласної ради Олексія Юрченка.

На завершення роботи сесії депутат районної ради Анатолій Ковальов підняв питання щодо незадовільного збереження пам’ятки архітектури – замку графа Шувалова, а голова районної ради Валентина Любомська проінформувала присутніх про відповіді, які надійшли на запити, подані депутатами районної ради, та подякувала всім за плідну активну роботу при підготовці та проведенні сесії.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x