У черкащанина виявили арсенал зброї

У черкащанина виявили арсенал зброї

Гранатомети, гранати, автомат Калашнікова та велику кількість набоїв нещодавно виявили правоохоронці в помешканні жителя Черкас, повідомляють у секторі комунікацій ГУ НП у Черкаській області.

Інформація про наявність у 29-річного жителя міста Черкаси великої кількості вогнепальної зброї та боєприпасів надійшла до оперативників Черкаської поліції. Проведені оперативні заходи підтвердили достовірність інформації.

Отримавши ухвалу на обшук, поліцейські завітали за місцем проживання підозрюваного. В ході санкціонованого обшуку в домоволодінні зловмисника вилучили 3 гранатомети, 2 гранати та два запала до них, автомат Калашнікова, предмет схожий на бойовий арбалет, понад 700 патронів та суху речовину рослинного походження, схожу на коноплю.

Виявлені речові докази вилучено та направлені на експертизу. Походження зброї та мету її зберігання зловмисник не пояснює.

Наразі чоловіка затримано, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x