За розтрату 80 тисяч гривень судитимуть держслужбовця

За розтрату 80 тисяч гривень судитимуть держслужбовця

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно службової особи Черкаської обласної філії державного підприємства «Спецсервіс» Міністерства внутрішніх справ України, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Про це повідомляють у прес-службі установи.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений у 2013 році, будучи службовою особою, умисно, з корисливих мотивів, шляхом зловживання своїм службовим становищем вчинив привласнення та розтрату товарно-матеріальних цінностей, що були ввірені йому на підставі відповідного договору та передані державною установою згідно актів прийому-передачі майна на загальну суму 80 тис. грн.

Черкаською місцевою прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x