Фітнесистка з Черкас підкорила чемпіонат України

Фітнесистка з Черкас підкорила чемпіонат України

Цими вихідними у столиці відбувся чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу. Серед 150 спортсменів у різних категоріях, Альона Сержантова завоювала одразу дві золоті нагороди – фітнес модель та фітнес бікіні. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «ГромЧе».

Фітнесистка з Черкас підкорила чемпіонат України – Це для мене перші змагання і я задоволена результатом. Багато хто казав, що з першого разу чемпіонами не стають, і треба просто взяти участь, відчути сцену, поглянути на інших та показати себе. Але я не та людина, яка робить щось у півсили та тільки заради участі, – відзначає Альона Сержантова.

Дівчина розповідає, що готувалась до чемпіонату понад півроку. Виснажливі тренування, здорове харчування та настанови тренера дали свій результат.

– За цей час я втратила 15 кілограмів та досягла тієї форми якої хотіла. Друзі та рідні підтримували та вболівали за мене і саме це давало сил пройти цей шлях до кінця. Я тренувалась під керівництвом Олександра Васильовича Алеєксєнка, він є 20 разовий чемпіон та заслужений тренер України і саме йому я завдячую рівнем своєї підготовки, – розповідаєАльона Сержантова.

На досягнутому чемпіонка зупинятися не збирається. Після нетривалого відпочинку готуватиметься до нових змагань.

– На сьогодні я розумію, що це тільки початок. Мені ще є над чим працювати. Але я готова підкорювати нові і нові вершини, – зауважує Альона Сержантова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x