Черкаські поліцейські ініціюють флешмоб

Черкаські поліцейські ініціюють флешмоб

Соціальний флешмоб: \”Пристебни життя – це твоя безпека!\” в межах Тижня безпеки дорожнього руху запускає патрульна поліція Черкас у соцмережах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління патрульної поліції міста.

Під час флешмобу громадяни мають сфотографуватися за кермом, пристебнуті ременем безпеки. Потім, розмістити свої фото у соцмережах та передати цю ініціативу іншим.

Підписувати флешмоб патрульні радять гаслами: \”Ремінь безпеки – це по-європейськи\”, \”Ремінь безпеки – це актуально\”, \”Ремінь безпеки – це моя повсякденна звичка\”, \”Ремінь безпеки – це модно\”, \”Ремінь безпеки – це виклик сьогодення\”, \”Ремінь безпеки – це захист мого життя\”, \”Ремінь безпеки – це красиво\”.

Найцікавіші світлини з підписами розмістять на офіційній сторінці Патрульної поліції Черкас.

– Таким чином, ми вкотре нагадаємо одне одному, що пристебнутий ремінь – це не забаганка поліцейських, а реальна безпека під час руху. Людина, пристебнута ременем, може вберегти своє життя в разі надзвичайної ситуації чи ДТП, – зазначають у патрульні.

Умови флешмобу:
1) У соціальній мережі \”Facebook\” Вам необхідно вподобати сторінку Патрульна поліція Черкас;
2) Поділитися у власному життєписі інформацією про проведення конкурсу, а також своїм фото з гаслом та передати ініціативу іншому;
3) Під цим постом на сторінці Патрульна поліція Черкас розмістіть своє фото, що присвячене темі безпеки дорожнього руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x