Торговця, що збував амфетамін, затримали правоохоронці

Торговця, що збував амфетамін, затримали правоохоронці

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 28-річного чоловіка правоохоронці вилучили наркотичну речовину амфетамін, ваги та інгредієнти для виготовлення наркотичних речовин. Наркозбувачу оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 307 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою, повідомляє сектор комунікацій ГУ НП у Черкаські області.

До оперативних співробітників Черкаського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл району 28-річний чоловік займається збутом наркотичних речовин. Під час перевірки ця інформація знайшла своє підтвердження. Проводячи санкціонований обшук, працівники поліції вилучили близько 125 грамів порошкоподібної речовини, зовні схожої на амфетамін, та 80 фольгованих згортків, в якій знаходилась речовина білого кольору, що також зовні схожа на амфетамін, ваги та інгредієнти для виготовлення наркотичних речовин. Експертиза встановила, що вказані речовини – амфетамін, що є психотропом, обіг якого заборонено.

За цим фактом слідчим відділенням Черкаського відділення поліції відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Покарання за вчинення такого правопорушення передбачає позбавлення волі від дев\’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x