У Шполі відремонтували 48 вулиць і 4 провулки

У Шполі відремонтували 48 вулиць і 4 провулки

У Шполі завершили капітальний та поточний ремонт 48 вулиць і 4 провулків. Загалом на це витратили близько 18 мільйонів гривень, що майже в п\’ять разів більше ніж минулоріч.
За словами голови міста Сергія Кравченка, 16,3 млн грн на ремонт доріг виділили з міського бюджету, ще півтора мільйони − спонсорські кошти від соціальних партнерів. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.
− Як ми і планували, до кінця осені завершили ремонт на всіх запланованих об\’єктах, − зазначив мер міста. − З початку року дорожники провели поточний ремонт 32 вулиць і 4 провулків та капітальний — 16 вулиць Шполи.

Сергій Кравченко також повідомив, що до кінця року у середмісті завершать брукування тротуарних доріжок, на реконструкцію яких з міського бюджету виділили більше 900 тисяч гривень.
Шполяни радіють, що нарешті у місті почали наводити лад.

Як повідомив заступник міського голови Віталій Плетінь, всі відремонтовані міські дороги потребували оновлення. Проте найбільш занедбаними були ділянки вулиць Іванівської, Фоміна, Кондратюка і Корольова. Тепер на цих ділянках − нова дорога.

Нагадаємо, реконструкцію міських автошляхів у Шполі розпочали у квітні поточного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x