Півтонни фальсифікованого алкоголю вилучила податкова міліція у жителя Черкас

Півтонни фальсифікованого алкоголю вилучила податкова міліція у жителя Черкас

У ході операції «Акциз-2016» співробітниками податкової міліції, які відслідковували підпільну реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв, викрито жителя Черкас, що здійснював незаконне зберігання, транспортування та продаж фальсифікату через мережу магазинів і закладів громадського харчування. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів), на підставі ухвал суду за місцем проживання, в гаражному приміщенні та в автомобілі фігуранта проведені обшуки.
В результаті слідчо-оперативних заходів виявлено та вилучено майже 500 л підготовлених до збуту фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів у пластиковій тарі, автомобіль Ford, у багажнику якого виявлено частину незаконної продукції. Загальна вартість вилученого контрафакту та майна становить майже 200 тисяч гривень.
Наразі слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області проводить досудове розслідування кримінального провадження.

Нагадаємо, внаслідок вживання фальсифікованого небезпечного алкоголю в семи областях Україні зафіксовано 143 випадки отруєнь, з яких 66 з летальним кінцем. На Черкащині працюють у посиленому режимі спеціальні робочі групи з цілодобового відпрацювання ринку обігу алкогольних напоїв та спирту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x