Черкаські патрульні тренували старшокласників

Черкаські патрульні тренували старшокласників

11 листопада патрульні провели спільне для підлітків тренування з метою пропаганди здорового способу життя та фізичного виховання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

На заняття з поліцейськими до спортивного залу ЧНУ ім. Богдана Хмельницького завітали понад 20 учнів черкаських шкіл. Заняття складалися з двох частин.

Під час першої частини юнаки мали змогу показати свій рівень спортивної підготовки. А ось у другій учні здобували тактичні навички. Звільнялися від захватів нападника, переймали основи боротьби від майстра спорту Олександра Малюка.

«Ми маємо формувати здоровий спосіб життя, підвищувати соціальну активність, залучати школярів до фізичної культури, навчити вирішувати конфлікти без застосування сили, бо самозахист має бути розумним», – прокоментував інспектор патрульної поліції Олександр Малюк.

Старшокласники зазначили, що спільне тренування їм дуже сподобалось. У подальшому вони залюбки будуть відвідувати заняття, удосконалювати свій рівень фізичної підготовки і «підтягнуть» друзів на майстер-класи від патрульних поліцейських.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x