Черкащанин намагався продати зброю через інтернет

Черкащанин намагався продати зброю через інтернет

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили два поліетиленові пакети, в яких були граната РГД-5 з запалом та гранатомет РПГ-26. Чоловіка затримано та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Проводячи оперативне відпрацювання ресурсів мережі Інтернет, співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Черкаській області виявили інформацію, що один із жителів міста Черкаси намагається продати зброю. За отриманою інформацією, 31-річний черкащанин зберігав зброю у своєму гаражному приміщенні.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили два поліетиленові пакети, в яких була граната РГД-5 з запалом та гранатомет РПГ-26. Також у машині громадянина поліцейські виявили пакетик із речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін. Чоловік пояснив, що виявлену зброю він отримав на зберігання від знайомого, який повернувся із зони проведення антитерористичної операції.

Зазначені речі направлені на проведення відповідного експертного дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x