На відновлення тротуару в Шполі виділили близько 315 тис грн

На відновлення тротуару в Шполі виділили близько 315 тис грн

На початку осені по вулиці Соборній, обабіч парку Слави, з’явилася нова бруківка. На відновлення цього тротуару з міського бюджету виділили близько 315 тисяч гривень.
У місті нещодавно закінчили ремонт доріг і встановили вуличне освітлення – тепер продовжують вимощувати брукованою плиткою тротуари. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Міський голова Сергій Кравченко неодноразово називав одним зі своїх пріоритетів – поступове оновлення пішохідних доріжок у Шполі.
За його словами на брукування міських тротуарів з бюджету міста цьогоріч виділили більше 900 тисяч гривень. Також очільник міста вдячний спонсорам, які підтримують ініціативу перетворення Шполи у європейське містечко. Зокрема, приватному підприємцю Станіславу Матвієнку за придбані сучасні лавки та сміттєві урни.
– Всі нові доріжки обладнані пандусом, який з\’єднує дві різновисокі горизонтальні поверхні тротуару й вулиці, – сказав Сергій Володимирович. – Відтепер буде зручніше пересуватись містом людям на інвалідних візках, велосипедистам та мамам з дитячими візочками.

Як повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Віталій Плетінь, у Шполі вже з’явилась нова бруківка по вулиці Героїв Крут, вулиці Соборній обабіч парку Слави, а також тротуар у центрі міста від площі Героїв Майдану.

Також до кінця року у райцентрі заплановано продовжити брукування по вулиці Соборній від приміщення Шполянського районного відділу освіти до міської школи № 1.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x