До всеукраїнського проекту #OlympicLab долучилася Золотоноша

До всеукраїнського проекту #OlympicLab долучилася Золотоноша

Днями Всеукраїнський проект #OlympicLab побував у загальноосвітній школі №5 міста Золотоноша, що на Черкащині. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

До учнів завітали стипендіат відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Олександр Гнатенко та кандидат педагогічних наук, доцент Навчально-наукового інституту фізичного виховання, спорту і здоров’я Черкаського національногоуніверситету
ім. Б. Хмельницького Олександр Безкопильний.

У рамках #OlympicLab для учнів 5 і 6 класу та вчителям фізичної культури міста Золотоноша Олександр Безкопильний та Олександр Гнатенко провели модуль на тему «Історія розвитку олімпійського руху». Вони розповіли про історію розвитку олімпійського руху, досягнення олімпійців України та Черкащини. Модуль «Історія розвитку олімпійського руху» був вибраний не випадково, адже саме уродженець м. Золотоноші Микола Ріттер став першим спортсменом Черкащини, який узяв участь у I Олімпійських іграх сучасності 1896 року. По завершенню уроку для учнів провели тест на знання історії олімпійського руху.

Учасники заходу були відзначені подарунками відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області. Директору золотоніської школи вручили спортивний інвентар, який у подальшому буде використовуватися під час уроків фізичної культури.

#ОlimpicLab – це проект Молодого посла України на II зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій, який реалізується за підтримки Міжнародного олімпійського комітету та Національного олімпійського комітету України. Метою проекту є поширення олімпійських ідеалів та принципів, залучення молоді до олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя, знайомство молоді з зірками українського та світового спорту та надбання корисних життєвих і лідерських навичок.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x