Шполянські інтернатівці побували на екскурсії в ПАТ «Черкасиобленерго»

Шполянські інтернатівці побували на екскурсії в ПАТ «Черкасиобленерго»

Нещодавно шполянські інтернатівці завітали на екскурсію. Дев’ятикласники були тут не вперше, але диспетчерську ПАТ «Черкасиобленерго», звідки керують безперебійним постачанням електроенергії для всієї області, побачили вперше. Школярі багато цікавого почули про столітню історію черкаської енергетики, на власні очі побачили першу в нашому краї дизельну електричну станцію, приміщення якої й донині збереглося на території ПАТ «Черкасиобленерго»

Про це «Новій Добі» повідомив власний кореспондент.

Зі Шполянською спеціальною загальноосвітньою школою-інтернатом енергетиків ПАТ «Черкасиобленерго» поєднують давні дружні й щирі стосунки. Упродовж минулого року енергетики були частими гостями школи. Структурний підрозділ товариства – Шполянський район електричних мереж – на чималій території школи-інтернату виконав значний обсяг робіт із модернізації електромережі, допоміг обрізати аварійні дерева тощо.

Напередодні Нового 2014 року група вихованців школи-інтернату уже бувала в гостях у шефів. Профспілковий комітет товариства спільно з працівниками відділу взаємодії з органами державної влади та ЗМІ запропонували цікаву й змістовну програму. В обласному центрі діти відвідали виставу обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г.Шевченка, ознайомилися з історією черкаської енергетики, завітали до головної ялинки області на Соборній площі Черкас, побували в музеї Василя Симоненка. Цікавою для всіх була розважальна програма та обід у ресторані. Тоді ж адміністрація школи вирішила: для заохочення кращих у навчанні й суспільному житті школи екскурсійні поїздки до шефів-енергетиків робити частіше, по можливості щомісяця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x