Юні вокалісти музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка – переможці конкурсу у Львові

Юні вокалісти  музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка – переможці конкурсу у Львові

Нещодавно у Львові відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль – конкурс вокально-хорового співу та інструментальної музики «Галицькі самоцвіти», у якому активну участь приймали учні вокального відділу ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка. Для учасників цього конкурсу були організовані різноманітні заходи: святкове привітання від Державної заслуженої академічної капели України «Трембіта», круглий стіл – знайомство з організаторами та членами журі, обговорення виступів конкурсантів, професійні рекомендації, яскраві концерти органної музики та національного Академічного ансамблю пісні і танцю «Гуцулія». «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка.

У склад журі конкурсу увійшли завідуючі кафедрами, професори Львівської Академії музики, народні артисти України.

У конкурсі з вокалу приймали участь біля 100 учасників з різних куточків України.
Дуже гідно представили своє місто юні співаки ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка, які зайняли наступні місця: Жовта Вероніка – І та ІІ, Токова Анастасія І та ІІ, Озеран Ксенія – ІІІ, Алексєєва Дар’я стала дипломантом конкурсу. Викладач учнів Ірина Варавіна та концертмейстер Леся Рябоконь отримали запрошення виступити на Гала – концерті конкурсу.

У рамках фестиваль – конкурсу був проведений майстер – клас заслуженої артистки України, доцента кафедри академічного та естрадного співу Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, Лауреата численних вокальних конкурсів та фестивалів з міста Івано-Франківськ Ольги Молодій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x