Житель Чигиринщини до смерті забив свого вітчима

Житель Чигиринщини до смерті забив свого вітчима

Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть жителя села Вершаці Чигиринського району, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

У ході досудового розслідування встановлено, що злочин вчинив пасинок потерпілого, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в житловому будинку за місцем проживання вітчима, в ході сварки за майно, умисно побив потерпілого, внаслідок чого той помер.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Суд задовольнив клопотання прокурора про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі тривають всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування в розумні строки.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x