Уманські депутати затвердили районну програму «Шкільний автобус»

Уманські депутати затвердили районну програму «Шкільний автобус»

Днями голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела засідання позачергової тринадцятої сесії районної ради.

За традицією на початку Оксана Анатоліївна привітала низку депутатів районної ради із днем народження, який ті відзначали в міжсесійний період. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській райраді.

Затвердивши порядок денний сесії, депутати приступили до розгляду питання про затвердження районної програми «Шкільний автобус» на 2016-2017 роки, проект якої представив депутатам начальник відділу освіти райдержадміністрації Борис Бондар.

Далі було розглянуто питання про внесення змін до низки районних програм. Зокрема, це стосувалося районної комплексної програми «Турбота» на 2014 -2020 роки; програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2016-2017 роки; районної програми висвітлення діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування на телебаченні та в друкованих засобах масової інформації на 2016-2020 роки; Комплексної програми функціонування та розвитку цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016-2017 роки.

Також районні обранці на сесії внесли зміни до рішення районної ради від 22.12.2015 №3-1/VІІ «Про районний бюджет на 2016 рік».

Окрім того, депутати розглянули питання про передачу навчальних закладів району у комунальну власність сіл; присвоєння звання «Почесний громадянин Уманського району»; депутатське звернення, що стосується вирішення питання про отримання КСП «Родниківка» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо приватизації земель працівниками цього колективного сільськогосподарського підприємства; про оренду приміщень комунальної власності, інше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x