Депутати Смілянщини затвердили зміни до бюджету

Депутати Смілянщини затвердили зміни до бюджету

16 листопада 2016 року проведено позачергову сесію Смілянської районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Володимир Грошев.

Пленарному засіданню у той же день передувало спільне засідання постійних комісій ради, на якому до порядку денного було рекомендовано питання «Про дозвіл відділу освіти райдержадміністрації щодо оголошення конкурсу на право оренди частин приміщень». «Нова Доба» про це дізналася в Смілянській РДА.

Ще одне питання депутати внесли при голосуванні самого порядку денного, а саме: «Про контракт на управління комунальним закладом «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Смілянської районної ради Черкаської області».

Загалом до розгляду було внесено чотири питання.

Депутати підтримали, крім згаданих, питання: «Про зміни до рішення районної ради від 28.07.2016 №11-2/ VІІ «Про програму підтримки органів виконавчої влади Смілянського району на 2016-2020 роки» та затвердили зміни до районного бюджету на 2016 рік.

На засіданні до депутатського корпусу звернувся лікар Холоднянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, депутат ради В. Веретільник щодо підтримки у зборі спонсорських коштів для придбання за умов співфінансування автомобіля швидкої медичної допомоги комунальному закладу «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Смілянської районної ради Черкаської області». Таку можливість надає благодійний фонд «Міжнародна асоціація підтримки України». Депутати погодились взяти активну участь у зборі коштів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x