У Чорнобаївському дитсадку провели флешмоб

У Чорнобаївському дитсадку провели флешмоб

У Чорнобаївському дошкільному навчальному закладі «Вишенька» пройшов тиждень „Гармонія руху”. Організатором заходу, спрямованого на здоровий і активний спосіб життя, є вихователь-методист Надія Бут, а безпосередніми учасниками – інструктор з фізичного виховання Оксана Піднебесна, музичний керівник Аліса Ярмоленко, вихователі та їхні вихованці.

Щодня педагоги проводили бесіди, ігри, розваги, заняття з валеології, оздоровчі процедури з дітьми. Але головний акцент ставився на рухову активність дошкільнят. Малечі дуже сподобалися ранкова гімнастика, рухливі ігри, фізхвилинки. Із задоволенням дошкільнята прокидалися після денного сну, адже на них чекала гімнастика пробудження та різноманітні спортивні розваги.
Тиждень здоров’я навчив дошкільнят узгоджувати свої дії з діями інших дітей, формувати звичку піклуватися про своє здоров’я, підтримувати позитивно-емоційний стан та прагнення бути здоровими й веселими.

У Чорнобаївському дитсадку провели флешмоб

Апогеєм проведеної роботи став флешмоб «Танцюємо, щоб бути здоровими», до якого діти у супроводі вихователів старанно підготувалися.
В музичному залі вихованці старших груп «Барвінок», «Буратіно» і «Зайчик» провели для своїх молодших друзів справжнє свято музики і танцю. Під час флешмобу панувала атмосфера задоволення та гарний настрій. Юні артисти отримали за свій виступ шквал оплесків, а гості – задоволення та позитивний настрій.
Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x