Черкаський парк прикрасили оригінальним годівничками

Черкаський парк прикрасили оригінальним годівничками

Учні загальноосвітніх та естетичних шкіл міста, вихованці дошкільних закладів, гуртків, студій, науково-технічних станцій, студенти вищих навчальних закладів, коледжів і професійно-технічних училищ, мешканці міста, що небайдужі до долі птахів 19 листопада взяли участь у проекті «Допомога пернатим. Годівнички для птахів», який проходив у парку «Перемоги». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби міської ради Черкас.

Черкаський парк прикрасили оригінальним годівничками Близько двохсот робіт було представлено на суд журі, до складу якого увійшли: директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко, депутат міської ради Олексій Мельник, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, начальник управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Валентина Шепецька та завідувач відділу птахів Черкаського міського зоологічного парку Оксана Коваль.

Черкаський парк прикрасили оригінальним годівничками Учасники мали виготовити годівнички для птахів з використанням міцних і вологостійких матеріалів, естетично привабливі, розмір та форма конструкції – довільна, з урахуванням різновидів птахів.

Журі оцінювало конкурсні роботи з урахуванням таких критеріїв:

цільове використання;
унікальність, застосування нових технологій;
охайність та старанність;
творчій підхід;
оригінальність.

Виходячи з цього визначали п’ять найкращих робіт в кожній категорії в таких номінаціях:

· Найкрасивіша годівничка;
· Найкращий декор та оформлення;
· Креативний будиночок;
· Оригінальна ідея;
· Унікальність виготовлення та матеріали.

Відвідав конкурс і міський голова Анатолій Бондаренко, який разом з доньками представив три годівнички.

Вручаючи переможцям у номінаціях дипломи міської ради, Анатолій Васильович зауважив, що перемогли всі учасники виставки, адже вони зробили добру справу, подбавши про птахів та висловив сподівання, що гості свята у подальшому приноситимуть корм для пернатих до своїх годівничок.

Більше 40 робіт було відзначено не лише дипломами, а й призами та подарунками від спонсорів заходу. Для найменших у парку провели розважально-ігрову програму, концертні номери продемонстрували вокальні студії міського Будинку культури ім. І.Кулика: «ДоМіСолька» та «Палітра талантів», а зігрітися мали змогу всі бажачі гарячим чаєм.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x