На Черкащині грошові премії отримали призери Олімпіади і Паралімпіади

На Черкащині грошові премії отримали призери Олімпіади і Паралімпіади

Черкаська обласна влада здійснила виплати черкащанам – переможцям та призерам Олімпійських та Паралімпійських ігор. Про це «Нова Доба» дізналася від начальника управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максима Зеленського на «Фейсбук».

Срібний призер Олімпійських ігор Сергій Куліш отримав 50 тис. грн, переможці Паралімпійських ігор Василь Ковальчук та Богдан Кулинич одержали по 75 тис. грн., «бронзовий» призер Паралімпіади Роман Данилюк – 30 тис. грн.

Нагадаємо, рішення щодо преміювання спортсменів-переможців та призерів Олімпійських та Паралімпійських ігор було прийнято депутатами обласної ради в межах «Програми розвитку фізичної культури і спорт на 2016-2020 роки» за поданням управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Також 500 тисяч гривень мають спрямувати на придбання житла тренеру Сергія Куліша – Віктору Нагнію. Вирішити питання із придбанням житла для срібного призера Олімпіади Сергія Куліша та виділенням на це коштів мають депутати Черкаської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x