Звенигородщина попрощалась із військовим Володимиром Назаренком

Звенигородщина попрощалась із військовим Володимиром Назаренком

19 листопада на 53-му році життя перестало битися серце українського воїна із Звенигородщини Володимира Назаренка. Провести в останній земний путь бійця на центральну площу міста прийшли побратими, звенигородчани, близькі, рідні, друзі, повідомляють у Звенигородській РДА.
Володимира Назаренка мобілізували до Звенигородського районного військкомату торік у березні, де проходив військову службу. З 28 липня до 18 листопада проходив військову службу у 58 окремій мотопіхотній бригаді.

Народився чоловік 27 серпня 1963 року у селі Хлипнівка, до 1980 року проживав у с. Шевченкове, де і закінчив середню школу. Навчався в СПТУ-11 м. Сміла, з липня 1981 року працював токарем 4 розряду в інструментальному цеху Смілянського машинобудівного заводу, після проходження служби в рядах Радянської Армії з 1984 року працював токарем у Вільшанській сільгосптехніці, потім у Звенигородському філіалі УПТОК, в МК – 25 м.Ватутіне, у транспортному цеху Ватутінського м’ясокомбінату. З червня 1994 року працював сторожем на Звенигородській дільниці хімреактивів у Черкасах, з 2000 року – у ТОВ «Вербиченька». З 2001 по 2002 роки – токар Звенигородського райавтодору.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x