На сесії Шполянської райради прийняли зміни до бюджету

На сесії Шполянської райради прийняли зміни до бюджету

22 листопада 2016 року проведено дванадцяту сесію Шполянської районної ради сьомого скликання.

Першим питанням порядку денного депутати розглянули інформацію про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року.

В обговоренні виступив депутат районної ради і голова комісії з питань планування бюджету і фінансів Володимир Пустовіт та запропонував взяти інформацію до відома і схвалити. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській райраді.

Потім рішенням сесії прийнято зміни до районного бюджету на 2016 рік, якими передбачено розподіл додаткових цільових трансфертів з Державного бюджету; внесено зміни до районної Програми соціального захисту населення; до районної Програми підтримки і збереження об\’єктів і майна державної власності, технічний стан яких потребує вжиття невідкладних заходів та які розташовані на території Шполянського району; до районної Програми \”Шкільний автобус\”; до Статуту редакції районного телебачення та радіомовлення та до Програми розвитку та фінансової підтримки редакції районного телебачення і радіомовлення, а також заслухано звіт про виконання Програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти.

На сесії також розглянуто питання, ініційоване районною радою, щодо списання майна районної комунальної власності, зокрема, котла \”Гном-2\”, що виробив свій ресурс і його подальший ремонт та експлуатація є недоцільною та економічно невигідною.

Насамкінець сесія затвердила матеріали нормативної грошової оцінки землі ФОП Снігура Володимира Євгенійовича.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x