На сесію Черкаської міськради принесли патрони

На сесію Черкаської міськради принесли патрони

Про це «Новій Добі» повідомляє власний кореспондент.
Питання про припинення повноважень В.Білоусова як в. о. мера поки вирішили не розглядати. Відклали нібито через технічні причини: немає проекту рішення. Поки у засіданні оголосили перерву, проект надрукують і роздадуть усім присутнім депутатам. Наразі їх у залі 37.
Разом з відставкою Білоусова вирішуватимуть питання про розпуск міськвиконкому.
Досі найбільше уваги депутатів, журналістів, активістів, яких допустили на сесію, було приділено вчорашнім подіям. Активісти принесли докази стрілянини вчора вночі на дамбі Черкаси-Київ. Гільзи, патрони віддали прокурору міста Черкас Олександру Маслюку.
У відповідь на це пан Маслюк сказав, що імена людей, що нападали на блок-пости, йому невідомі, як невідомо й те, де саме дислокуються підрозділи силовиків. Натомість він повідомив про загиблих 2- осіб на Золотоніському КП та в Корсунь-Шевченківському районі.
Один з активістів, колишній десантник, що вчора був на блок-пості, завітав на сесію особисто і показав прокурору і всім присутнім сліди побиття на його тілі. При цьому він розповів, що мав при собі фотоапарат, хоч і не є журналістом.
На усі ці закиди прокурор Маслюк відповів одне: Соснівським РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за фактом сутчики на дамбі.

Серед іншого треба відзначити, що депутати відкрили засідання хвилиною мовчання на знак жалоби за загиблими, а Євген Ван публічно оголосив про свій вихід з Партії Регіонів.

Фото Маріанни Немченко з ФБ

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x