На Черкащині проводяться роботи із зимового утримання автодоріг

На Черкащині проводяться роботи із зимового утримання автодоріг

За інформацією аналітично-диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, 22 листопада проходила попереджувальна обробка дорожнього покриття для недопущення ожеледиці на автошляхах загального користування у Монастирищенському, Христинівському, Золотоніському та Уманському районах Черкаської області та на автомобільному шляху міжнародного значення М-05 Київ-Одеса. Загалом, за добу було використано 138 тонн протиожеледної суміші. Для недопущення ожеледиці, пов’язаної з коливанням добової температури від плюсової вдень до мінусової вночі, піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Загалом, впродовж останньої доби у попереджувальній обробці асфальтового покриття було задіяно 17 комбінованих дорожніх машин (КДМ) та 11 навантажувачів. У черговому режимі роботи перебували 54 одиниці техніки та 64 працівники.

У результаті злагодженої роботи автодорожників області, повністю забезпечено проїзд дорогами державного, регіонального та місцевого значення.
Станом на ранок 23 листопада проїзд забезпечено на усіх автомобільних дорогах державного, регіонального та місцевого значення у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x