На даху черкаської філармонії поставили амфори (ФОТОФАКТ)

На даху черкаської філармонії поставили амфори (ФОТОФАКТ)

Сьогодні вранці над входом до Черкаської обласної філармонії установили амфори. Скульптури там з’явилися відповідно до проекту реконструкції закладу.

Як повідомив директор обласної філармонії Юрій Федоряка, заявник реконструкції – Департамент капітального будівництва ЧОДА. Проектантом реконструкції є заслужений архітектор України Сергій Фурсенко. Зокрема, у межах програми, якій дали початок у 2015 році, у закладі не так давно оновили вентиляційну систему.

– Сьогодні вранці приїхали, мені повідомили як керівнику про ремонтні роботи. Згідно ДФРР, на виділені гроші у цьому році для закладу мають придбати ще мультимедійний екран. Я слідкую за ситуацією, тому що зацікавлений, щоб ці гроші не зникли, – говорить Юрій Григорович.

На даху черкаської філармонії поставили амфори (ФОТОФАКТ) За інформацією Міністерства регіонального розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства України, проект «Реконструкція Черкаської обласної філармонії по вул. Хрещатик, 196 в м. Черкаси» фінансувався у 2015 році за рахунок коштів ДФРР, вартість фінансування становить 10 017,146 тис. грн. з них кошт ДФРР – 9 015,431 тис. грн; місцевий бюджет – 1 001,715 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x